یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

توجه به دین، توجه به ارزش‌ها و انسانیت است که گسترش آن در جامعه از بروز و گسترش ناهنجاری‌های اجتماعی می‌کاهد.

امام جمعه سنقر در گفتگو با خبرگزاری حوزه در کرمانشاه با اشاره به این که حوزه یک نهاد دینی بوده  و هرچه بیشتر تقویت و تجهیز شود، برای آینده کشور مفید خواهد بود، اظهارداشت: اگرجامعه مردمی به مسائل و احکام دینی روی بیاورد، مطمئناً آمار جرم و جنایت،فریب و نیرنگ نیز کاهش یافته و به تبع آن، صلح و امنیت افزایش می یابد.

حجت الاسلام برقراری، با اعلام این که تعامل روحانیت و دولت به معنی دولتی شدن حوزه و روحانیت نیست، گفت: از دیرباز حوزه‌های علمیه  هیچ وابستگی به دولت نداشته‌اند، بلکه بسیاری از دولت‌مردان از تربیت شدگان، شاگردان و یا فرزندان حوزه‌های علمیه بوده‌اند.

وی در ادامه توجه به مسائل دینی اعتقادی واحکام نورانی اسلام، اشتغال و اقتصاد جوانان و مردم،توجه به فرهنگ دینی کشورمان و در کل توجه به نیاز های دنیوی واخروی مردم جامعه اسلامی را از جمله انتظارات روحانیون از دولت یازدهم برشمرد و افزود: انتظار و خاستگاه جامعه روحانیت از حاکمان، توجه به معیشت و آخرت مردم است.

امام جمعه سنقر در ادامه در پاسخ به این سوال که چرا بعضی می‌خواهند همکاری روحانیت و نظام اسلامی را ضد ارزشی تلقی کنند، تصریح کرد: نگاه مدعیان روشنفکری به روحانیت، نگاهی ضد ارزشی است، حال این که احکام اسلامی، قرآن، سیره نبوی، اجماع و عقل و تنها سرمایه‌های حوزه‌های علمیه و مراجع عظام است.

حجت الاسلام برقراری ابراز داشت: در طول تاریخ اسلامی امضای هیچ یک از مراجع و علمای ربانی پای هیچ قرارداد ننگینی زده نشده، این کار که باعث به تاراج رفتن سرمایه مردم و بیت‌المال شود، این نشان از تاریخچه درخشان حوزه‌های علمیه دارد.

وی همچنین تنها دلیل نگاه ضدارزشی روشنفکران دیروزی و امروزی به روحانیت را، به خطر افتادن منافع مادی  شخصی خودشان عنوان کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha